Onze diensten

FONDS BELEGGEN & PERSOONLIJKE BEGELEIDING
 

Om u optimale beleggingsmogelijkheden te bieden, zijn wij niet gelieerd aan een financiële instelling. Hierdoor kunnen wij onafhankelijke fondsen aanbieden, afgestemd op uw positie als klant. Voor u en voor ons is het belangrijk om een realistisch beeld te krijgen van uw vermogenssituatie, uw beleggingsdoelstellingen en het door u gewenste risicoprofiel.

De markten zijn dynamisch en ontwikkelingen zijn niet altijd voorspelbaar daarom stemmen wij de beleggingsportefeuilles van onze klanten af op de actualiteit. Vanzelfsprekend gebeurt dit altijd in overleg met u en binnen de door u aangegeven contouren. Hiermee bent u bij EBC Plus verzekerd van persoonlijke begeleiding en een effectieve opstelling.  

Korte lijnen en persoonlijk contact met één vast aanspreekpunt bij EBC Plus geven u de zekerheid dat wij er voor u zijn.

 

ONZE FONDSEN OPNEMEN IN UW VERMOGENSBEHEER 
 

Voor elke beleggingsportefeuille geldt dat deze, in goed overleg met u, wordt opgebouwd om te komen tot een samenstelling die bij uw wensen, doelen en risicoprofiel past. Hierbij is het zo, dat wij u ondersteunen met kennis van de markten en alternatieven aanreiken, waarbij u zelf degene bent en blijft die de uiteindelijke beslissingen neemt. Ook nadat u uw keuze heeft gemaakt, blijven wij kijken naar de relevante ontwikkelingen in de markt, de politiek en de samenleving en zorgen wij ervoor dat u steeds in staat zult zijn om van de meest veelbelovende beleggingen te profiteren.

 

+ Dit is wat wij verstaan onder dynamisch beheer van een portefeuille.

Met EBC Plus hoeft u niet zelf beleggingsbeslissingen te nemen als u daar geen tijd aan kunt of wilt geven. Binnen de door u aangegeven randvoorwaarden kunt u dit aan EBC Plus overlaten, waarbij u uiteraard wel altijd volledig wordt geïnformeerd over het reilen en zeilen van uw portefeuille. Omdat wij op deze manier niet voor elke transactie met u hoeven te overleggen, kunnen wij snel en efficiënt handelen om uw beleggingsdoeleinden steeds opnieuw te realiseren. Daarbij spelen wij actief in op de kansen maar ook op de bedreigingen in de diverse markten.

U ontvangt per maand een rapportage over de ontwikkeling van het rendement in het Forex Fund en per kwartaal een rapportage met betrekking tot het Media Fund en Equity Fund. Cliënten hebben online toegang tot hun portefeuille en het actuele nieuws van de markten waarin zij hebben belegd.

 

AANVULLEN VAN UW LIJFRENTE EN PENSIOEN

Door uw lijfrenteverzekeringen over te dragen naar een lijfrentepolis met vermogensbeheer maakt u van uw “slapende” kapitaal actief beheerd vermogen. Een lijfrente vermogensbeheer polis stelt u in staat om uw lijfrenteverzekering door EBC Plus te laten beheren.

Uw voordelen:

 

+ Transparante kosten;

 

+ Professioneel vermogensbeheer over uw lijfrente- of pensioenkapitaal;

 

+ Onafhankelijke belegging van uw kapitaal;

 

+ Na een opbouwperiode van 6 maanden, kunnen er tussentijds opnames worden gedaan;

 

+ Maandelijks opzegbaar.*

 

* slechts in de liquide fondsen.

OUDE DAGSVOORZIENING & DGA REGELING OP ORDE?

DGA mag al een paar jaar niet meer pensioen in eigen beheer opbouwen. Veel dga's hebben niet afgekocht, maar gekozen voor de ODV (oudedagsvoorziening). Dit is een spaarregeling binnen de eigen BV. Hier mag ook gekozen worden om te beleggen in EBC Plus. 
 

Dit geld kan een uitkomst zijn om de last van uw maandelijkse hypotheek mee te verlagen. 

Hiermee kunt u profiteren van de kansen die beleggen u biedt en waarbij de verhouding van het te verwachten rendement en risico passen bij uw wensen.

Indien u al stamrecht of pensioenreservering bezit, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden van omzetting of aanvulling, raadpleeg uw adviseur over de mogelijkheden. 

Belegger disclaimer*:

Wij geven geen advies, we raden u aan altijd een adviseur te raadplegen. Rendementen zijn indicatief. De in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Beleg niet met geleend geld u kunt uw volledige inleg verliezen. LET OP: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Beheerder en Bewaarbedrijf EBC Plus

  

Telefoon: +31 (0)20 244 28 57
 

info@ebcplus.nl
 
Stichting Bewaarbedrijf EBC Plus
Lage Mosten 49-63
4822 NK BREDA
NEDERLAND

 

Beheerder Bewaarbedrijf EBC Plus B.V. 
Keizersgracht 241-3

1016 EH  AMSTERDAM
NEDERLAND


KvK 62904612
SBI 64301
BTW NR 855006948B01
LEI-code: 724500F11B098WL22

Investment Risk Monitor ®

Gelieerde Banken / Brokers / Administratie


ING Bank N.V.
Corporate Finance
Bos en Lommerweg 291-295
1055 DX AMSTERDAM

NEDERLAND


LYNX Professional Services
Herengracht 527
1017 BV AMSTERDAM
NEDERLAND

Asset Management
d-Basics
Tinstraat 3
4823 AA BREDA

NEDERLAND


 

International Capital Markets Pty Ltd

Level 6 309 Kent Street

Sydney NSW

2000 AUSTRALIA
 

Scandinavian Capital Markets SCM AB Kistagången 16, 5th floor164 40 Kista  STOCKHOLM
 

Apex Fund Services (NL) B.V.

Van Heuven Goedhartlaan 935A
1181 LD Amstelveen NEDERLAND

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

© Copyright 2015-2020 - EBC Plus B.V.