Over Ons

Onze fondsen worden samengesteld door het toepassen van Multi Investment Strategie, wat resulteert in een gewogen risico en veilige spreiding van uw investering

Vanaf de eerste dag bieden we onze investeerders toegang tot investeringen in activa en aandelen die voor de meeste investeerders ontoegankelijk blijven

 

Het doel
Het doel van EBC Plus is het beheren en beleggen van investeringsfondsen en investeren in mens en millieu. we investeren in bedrijven die in lijn liggen met de internationale  gestelde doestellingen die bijdragen aan een mooi klimaat. Door te diversificeren kunnen we beleggers een mooie gespreid fonds aanbeiden als aanvulling . Dankzij de one-stop-shop-methode kan de belegger nu binnen een fonds blijven en altijd genieten van de beste beleggingsstrategie.

 

proActief internationaal beleid

EBC Plus volgt de marktontwikkelingen op de voet en leest achter de lijnen van het nieuws. Het proActive Trading Fonds wordt daarbij bijgestaan ​​door haar contacten die weten wat er speelt in de politiek en hoe dat het bedrijfsleven raakt. Ook analisten, handelaren en investeringspartners verstrekken ons informatie.

Al deze informatie stelt ons in staat om de best mogelijke resultaat te behalen. Het staat onze portfoliomanagers echter vrij om met u te bespreken welke investeringsvoorkeuren u heeft en welke het fonds aanbiedt.

 

Wij benadrukken dat de bij EBC Plus aangesloten adviseurs, medewerkers en portfoliomanagers u in geen geval beleggingsadvies geven, alleen u beslist hoe u uw geld wilt beleggen. Zoals u weet, bieden resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst. Wij verlenen onze diensten met verschillende financiële partijen in de Benelux, zoals informele investeerders, particuliere investeerders, banken en financiële investeringspartners. Lees goed de EID en het investeringsmemorandum alvorens deel te nemen.


Investment Risk Monitor

With the help of the Investment Risk Monitor Program from EBC Plus, asset managers keep a close eye on our active funds. We monitor the solvency, cash flow and profitability of all funds and projects.

Ook werken we samen met analisten, handelaren en investeringspartners waarbij wij informatie delen. Al deze informatie stelt ons in staat om de best mogelijke beleid te voeren. Het staat onze portfoliomanagers  echter vrij om met u te bespreken welke investeringsvoorkeuren u heeft.

 

EBC Plus voordelen::

Solide investeringen;
+  Gespreid portfolio;
 Beleggen met winstdeling 
 Bijdragen aan mens en millieu

Wilt u ook beleggen in een fonds dat is opgebouwd volgens de Multi Investment Strategie dat streeft naar het hoogst mogelijke rendement. EBC Plus brengt de investeringen die doorgaans niet binnen het bereik van de private investeerder liggen, dichterbij. Wij zorgen ervoor dat u voor uw resultaat niet afhankelijk bent van een opwaartse beweging van de aandelenmarkten. * weergegeven interesten zijn indicatief, lees het prospectus en het Essential Information Document (EID) en raadpleeg altijd een financieel adviseur als u vragen heeft.