Liquide strategie live te volgen

Gepubliceerd op 1 februari 2021 om 11:57

ProActive trading fonds werkt met liquide beleggingen. De weergegeven rendementen zijn werkelijk behaalde rendementen die zijn opgenomen in de liquide FX strategie van het fonds en worden bruto weergegeven. Het fonds investeert tevens in andere liquide beleggingen en strategieen. Deze chart geeft slechts een deel van de liquide strategie weer. We verwijzen u naar de EID voor meer informatie over de rendementen en risico's.


We bieden u Live Real Time informatie van de liquide FX strategie.
 
Sinds 14 januari 2021 hebben we deze strategie in ons fonds opgenomen. U kunt deze strategie LIVE volgen via onze website. Alle huidige trades zijn te volgen. Trades uit het verleden worden zichtbaar door te klikken op de button "orders" en dan "open orders", vervolgens "closed orders". Volkomen transparant.

De bovenstaande strategie vormt slechts een onderdeel van de totale NAV waarde van uw belegging in het ProActive Trading Fonds. De in het verleden behaalde resultaten bieden geen zekerheid voor de toekomst. NAV's van het ProActive Trading fonds worden per kwartaal afgegeven door de fondsadministrateur. 


Meer weten over onze liquide beleggingen? stuur ons een bericht en vraag naar de investeringsmemorandum.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.